HAY sengetæppe – en ægte designklassiker

I mange hjem anvender man sengetæpper for at gøre soveværelset pænere og mere præsentabelt. Særligt mange kvinder ønsker, at fremstille deres hjem som ordentligt, stilrent og rydeligt, når der kommer gæster i hjemmet, og det skal vises frem. Derfor er sengetæppet en god løsning til at dække sengen til og få soveværelset til at se mere rydelig ud.

Et sikkert valg når det kommer til sengetæpper, er de eftertragtede designklassikere fra HAY, og disse fås i blandt andet Mega Dot og Babby Dot design. Det er simpelthen dansk design, når det er bedst!

Sengetæpper fås i mange mærker, farver, mønstre og størrelser

Når du skal ud og vælge hvilket sengetæppe, du skal have i soveværelset, er der flere faktorer, der skal overvejes med det brede udvalg, vi finder i butikkerne og online i dagens Danmark. Først og fremmest skal man finde et sengetæppe, der passer i målene til den seng, man har derhjemme. Der laves sengetæpper i mange størrelser, så det er næsten altid muligt, at finde et tæppe, der passer til de mål, som du søger. Det næste man skal tage stilling til, når man skal udvælge sit nye, eller måske første, sengetæppe er, hvilken farve tæppet skal have, for at det passer bedst muligt ind, med den personlige stil man har i hjemmet. Sengetæpper udbydes ikke blot i mange farver, men også i diverse mønstre, der kan give et unikt look til soveværelset. Man kan få sengetæpper med alt fra striber og prikker til blomster og stjerner.

Som sagt kan man købe sengetæpper mange steder både i fysiske butikker, men også mange steder online. Nogle steder er udbuddet stort og andre steder småt. Hvis man ved, hvad man er på udkig efter, er det langt nemmere, at finde netop det produkt der matcher ens ønsker.

En god idé er altid, at starte sin søgning efter et sengetæppe på internettet, da man her kan specificere sine ønsker mere nøje. Hvis man så finder et tæppe, der opfylder ens krav, kan man herefter tage ud i en butik og se produktet fysisk, før man køber det. I butikken får man en bedre fornemmelse af farven, mønstret og kvaliteten på produktet, og derfor er der også større chance for, at man kommer hjem med det rette produkt.

Et godt valg er et sengetæppe fra HAY

Et af de mange mærker der udbyder sengetæpper, er det danske mærke HAY. HAY blev grundlagt i 2002, og stræber efter, at leverer produkter af høj kvalitet, der er langtidsholdbare og samtidig til overkommelige priser. HAY ønsker, at skal skabe funktionelle løsninger til folks funktionelle behov. I 2005 begyndte HAY at udbyde tilbehør til hjemmet heriblandt de populære sengetæpper.

Sengetæpperne fra HAY anses for at være en ægte dansk designklassiker. Grundet det gode design og den fantastiske kvalitet er sengetæpperne fra HAY de mest populære i Danmark.

Sengetæpperne fra HAY er produceret af 100 % bomuld, og kan købes i så mange flotte farver, at det kan være svært at vælge. Heldigvis har sengetæpperne en farve på hver side, så man kan kombinere to farver med hinanden, og dermed skabe et helt nyt og anderledes udseende i soveværelset. Farverne fås både, hvor de matcher i nuancerne, men også i to helt forskellige farver der bare passer godt sammen, og giver en fed kombination.

Sengetæpperne fås både i farver, der passer til den enkle og stilrene indretning, som grå eller sort, men de fås også i flotte farver som blå, gul, rød, grøn og lilla, der kan give lidt kulør og personlighed, til dit soveværelse.

Udover de mange flotte farver der udbydes, så har HAY samtidig formået at udvikle nogle flotte mønstre. Det første design HAY introducerede var Mega Dot, siden har de også lavet Baby Dot, Polygon, Triangle og Wave, som alle er propolære designs. Alle HAYs sengetæpper har på sin vis det samme moderne udtryk, men alligevel er de meget forskellige, da det hele afhænger af, hvilket mønster og hvilken farve man vælger.

Sengetæpperne kommer både til enkeltsenge, trekvartsenge og dobbeltsenge. Størrelserne de kommer i, er følgene: 235 x 245, 195 x 245, 220 x 260 og 125 x 175, så du kan med sikkerhed finde et tæppe, der passer til din seng.

Det smarte ved et sengetæppe fra HAY, er at du nemt og hurtigt kan dække din seng med et af de flotte sengetæpper. Dette giver hurtigt et rydeligt og pænt look i soveværelset, og der er da ikke noget mere klædeligt til soveværelset end en redt seng, der fremstår helt skarpt.

Sengetæpperne fra HAY er kommet for at blive, og kommer ikke til at gå af mode lige foreløbigt. Det er en god investering, og det er dansk design, når det er bedst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *